activiteiten 2020


Beowulf dier en massage workshop

Eens op een andere manier met je paard/pony bezig zijn? Doe dan mee met de leuke workshop Keep Calm & Stretch! Deze twee uur durende workshop is opgebouwd uit een drietal onderdelen; oefeningen gericht op lichaamsbewustzijn, stretchen en ontspannen.

Lichaamsbewustwording: Veel paarden zijn zich alleen bewust van hun voorkant. Door ze oefeningen te laten doen waarbij ze op hun hele lijf moeten letten, komen ze erachter dat ze ook nog een achterkant hebben. Heel bijzonder om te zien.

Stretchen: Stretchen is niet zomaar een worteltje voor houden, maar kent vele aspecten. Het is een goede techniek om de spieren van je paard goed in conditie te houden. Eigenlijk is het heel belangrijk om regelmatig te stretchen naast het rijden. Je bent op een leuke en effectieve manier bezig met je paard en bovendien belast je de spieren links en rechts evenredig, ook een groot voordeel.

Stress release. Als laatste onderdeel krijg je een aantal ontspanningstechnieken aangereikt, zodat je paard/pony zich lekker kan ontspannen. Je kunt hierbij denken aan technieken uit de Masterson Method, technieken van Gillian Higgins van Horses Inside Out en T-Touch technieken.

Lijkt je dit leuk? Lees hieronder hoe je kunt meedoen. Alvast een een paar organisatorische punten:

·      Groepsgrootte minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers

·      Datum: 21 juni ochtend en middag en eventueel 20 juni als extra mogelijkheid bij veel belangstelling. Exacte tijden volgen z.s.m.

·      De investering is € 27,50 voor leden van De Ravenruiters en € 32,50 voor niet-leden.

·      Na afloop krijg je een digitale handleiding

·      Meer weten over mij? Kijk op Beowulf Dier & Massage www.beowulf-massage.nl

·       Wil je meedoen? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar: lindibiemolt@outlook.com


Let op! Nieuwe data

 

De training zit en houding is verplaatst naar 4 en 5 juli 2020